Andalucian luonnonaarteille vaeltaen fysioterapeutin matkassa

Aurinkorannikko ja Andalucia tarjoaa loistavat mahdollisuudet elämysvaelluksille ympäri vuoden suotuisan ilmaston johdosta. Aurinko paistaa 320 päivää vuodessa. Valittavana on jylhiä vuoristoreittejä huikeilla näköaloilla, valtavia luolia, meren rantareittejä tai vesi vaelluksia raikkaissa jokiuomissa. Ohjatullevaelluksia voi tulla yksin, pariskuntana tai ryhmässä.  Valitse puolipäivä, kokopäivä tai muutamanpäivän mittainen vaellus kanssani. Voit tulla myös  vaelluskouluun tai antaa vaikka lahjaksi ikimuistoisen lahjakortin- Elämysvaelluksen.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä juuri sinulle ja terveydentilasimukaan  sopivan elämysvaelluksen. Turvallisesti, ammattitaidolla ja paikallistuntemuksella.

Gran Senderista -SuurVaeltaja Rami Kääriäinen

Sain "Suurvaeltaja" -tunnustuksen Gran Senderista- Diputacion de Malagan Ympäristövirastolta.  Poikkeuksellista oli että kiersin ENSIMMÄISENÄ MAAILMASSA Malagan suurvaellusreitin, GR249 Gran Senda de Malaga, 670km 35 päivää, 35 etappia  4.8. -7.9.2017 keräten Credencial- passiin leimat matkasta, vieläpä elokuun kuumissa olosuhteissa ja yksin. Ammattivaeltajan ja fysioterapeuttina tämä sujui tietenkin ongelmitta, olin erittäinhyvin valmistautunut ja minimoinut kaikki riskit. Toteutettu kestävyyskunto, sekä alaraajojen harjoitusohjelma, sekä yksilölliset vaellustukipohjalliset vaellussaappaissa toimivat hyvin, samoin jalkojen huolto. Palautuminen oli lähes täydellistä ja optimissa, kompressio vaatteiden ansiosta.Lisätietoja saa minulta. HUOM! EI ole suositeltavaa mennä yksin, EIKÄ kesäaikaan vaeltamaan näissä kuumissa olosuhteissa!   

FysioRami - Colaborador de  Gran Senda De Malaga 

FysioRami - Yhteistyössä Gran Senda De Malagan kanssa

 • BuenCamino - Kirja: Elämysvaellukset Costa del Solilla

  BuenCamino - Elämysvaellukset Costa del Solilla
  (2. painos 21.9.2017)

  Kirjaa voi ostaa suoraan kauttani 25 € hintaan.

  tai tilata
  Olé-kustannuksesta
  hinta: 25 € (+ postituskulut)

 • Vaelluskoulu Espanjan olosuhteisiin.

  Espanjassa ei ole jokamiehen oikeuksia. Kahden kerran pikakoulutus, joista ensimmäinen on teoriaa ja tarvittaessa vaellusvarusteiden ohjattu ostoskierros paikalliseen urheiluväline liikkeeseen. Toinen kerta on ohjattu päivävaellus.

  Teemat: valmistautuminen, varusteet, olosuhteet, suunnistaminen, kävelytekniikka ja parhaat reitit.
  hinta: 85 €

  Kysy myös lisänä: Valmennusohjelma pitkään vaellukseen! Tarpeenmukaan räätälöity:
  Fysioterapeutin kuntotestaus, alaraajatutkimus ja yksilöllinen harjoitusohjelma, jalkojenhoito-opas, kompressiosukat ja vaatteet sekä yksilölliset VAELLUS-tukipohjalliset.

  Kouluttajana toimii: Rami Kääriäinen

  Ilmoittautumiset: rami.kaariainen@gmail.com

 • Ohjattuvaellus

  Vuorenhuippuja, vesiputouksia, luolia, valkoisiakyliä, vesivaelluksia... Tarjoan räätälöityjä, ohjattuja vaelluksia Andalucian luonnon aarteille, turvallisesti ja ammattitaitoisesti.

  Fysioterapeuttina ja ammattivaeltajana voin viedä teidät parhaille reiteille turvallisesti ja juuri sinun kunnon mukaan. Hoidamme puolestasi rennon päivänohjelman. Pääset vaivattomasti suoraan parhaille paikoille!
  Näitä elämyksiä on vaikea pukea sanoiksi tai kuviksi -ne täytyy kokea!

  hinnat:
  alk. 50 €

  Kysy myös:
  -Usean päivän vaellukset. Yöpymiset ovat silloin vuoristokylien hotelleissa.

  -VaellusLahjakortti! Vaellus luonnonaarteille ja vaikkapa vesiputouspicnic, sekä fysioterapeutin hieronta kohteessa!

  Yhteydenotot: rami.kaariainen@gmail.
  com

Vaellus kirja: BuenCamino - Elämysvaellukset Costa Del Solilla

BuenCamino elämysvaellukset Costa Del Solilla- kirjan kirjoittajat Rami Kääriäinen (fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja) ja Petteri Sveins (erit.tason psykoterapeutti, ammattivaeltaja).  Tarjoamme räätälöityjä elämysvaelluksia Andalucian luonnon aarteille. Ammattimme puolesta voimme räätälöidä turvallisen ja juuri sinun kunnollesi sopivan reisun.

Yhteydenotot, Rami: rami.kaariainen@gmail.com 

BuenCamino -kirjaa voi  ostaa suoraan minulta 25 €,  tai tilata Olé-kustannuksesta. jolloin hinta on 25 € (+ postituskulut).

 

AEMET- Avisos

Tarkista tästä vaellus sää ja mahdolliset varoitukset

La Maroma ( 2069 m) Malagan korkein huippu

Elämysvaellus: Vesivaellusta, kanjoneita, vesiputouksia ja kylpyjä

Elämysvaellus: vuoria, kauriita, kotkia, polku muinaisasutusten jäljillä