Physical training

Controlled by physiotherapist safely.

 

A Healthy Mover - a High Performance Athlete

Individual physical training on a specific target basis

Growing tension in the long term

Based on load physiology and biomechanics
Reducing overburdening improves performance

Entrenamiento físico

Controlado por fisioterapeuta de forma segura.


Un Mover saludable: un atleta de alto rendimiento

Entrenamiento físico individual en una base de objetivo específico

Tensión creciente a largo plazo

Basado en la carga Fisiología y biomecánica
La reducción de la sobrecarga mejora el rendimiento

Fysiikkavalmennus

Fysioterapeutin ohjauksessa turvallisesti kuntoon.

 

Terveellinen liikkuja - suorituskykyinen urheilija

Yksilöllinen fyysisten omainaisuuksien valmennus tavoitekohtaisesti

Rasituksensiedon kasvattaminen pitkällä aikavälillä

Kuormitusfysiologiaan ja biomekaniikkaan perustuen
vähennetään ylirasituksia parannetaan suorituskykyä
 
 

Jos olet motivoitunut ja haluat kuntoiluun tai urheiluun tuloksia, ennaltaehkäistä urheiluvammoja, olen käytettävissä. Voit olla elämäntapamuutoksen edessä, tai olet kuntoutumassa vammasta tai sairaudesta tai pyrit vaikkapa urheilijaksi. Ikä tai "vamma" ei ole este. Valmennuksessani on tules- ja neurologisen kuntoutuksen puolelta henkilöitä, ikäihmisiä, mutta niin myös nuoria urheilijoita.

 

Fysioterapeuttina pystyn huomioimaan mahdolliset haastavammatkin ominaisuudet terveydentilassa kuten, sydänsairaudet, diabeteksen, neurologiset- ja TULES (tuki- ja liikuntaelin) ongelmat, nivelrikko, leikkausta ennen ja jälkeen tapahtuva harjoittelu.

 

Suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ohjelma, terveydentila huomioiden. Tarvittaessa moniammatillinen yhteistyö lääkäreiden kanssa.

 

Voimaa- liikkuvuutta- kestävyyskuntoa- koordinaatiota- tasapainoa- kehon tuntemusta- ulkonaliikkumista vuorilla

 

Harjoittelujakson tarkoitus on ohjata sinut yksilöllisesti aktiiviseen toimintaan, tekemään harjoitteet oikein, joita pystyt toteuttamaan itsenäisesti myöhemmin omassa harjoittelussa. Samalla opit kehosi tuntemusta, kehosi anatomiaa, ja sinulle tämän hetken sopivat harjoitteet, sekä mitä on mahdollisesti jatkossa edessä. Opit ymmärtämään harjoittelun ja levon rytmitystä sekä kunnon kehittymistä.

 

Lihasvoimaharjoittelu tapahtuu sali ohjauksessa. Hyödynnän myös tarvittaessa oman kehonpainoharjoittelun ja toiminnallinen harjoittelun keinoja.

Liikkuvuusharjoittelu nivel-, lihas- ja hermo mobilisointi  näkökulmasta.

Perusohjaus ravintoon kuuluu myös tarvittaessa ohjelmistoon.

Sydän- ja verenkiertoelimistön kunto, kestävyyskunto harjoittelu voi tapahtua esim. salilla kuntopyörällä, matolla tai lenkkeillen. Ympäristön  luontopolut tarjoaa tähän myös huikeat mahdollisuudet.

 

Yksilövalmennettavat pääsevät välillä vaelluksille. Kerran kuussa on mahdollista jokaisen lähteä mukaan ohjatulle patikoinnille. Samalla saa sosiaalista vertaistukea tukea. Pääsemme nauttimaan harjoittelun tuloksista ja luonnon terveysvaikutuksista. Ympäristö Andaluciassa on täynnä virikkeitä ja on motivoivaa nähdä terveyden tilan ja kunnon nousu vaikkapa sinulle sopivalla reitillä! Aika unohtuu kävellessä huikeissa maisemissa, kestävyyskuntoa tulee ja kcal kulutus voi olla jopa 2000-5000 kcal päivässä. Kaikki on mahdollista ja turvallista, fysioterapeutin ohjauksessa.

"Kyse on rasituksensiedon kasvattamisesta pitkällä aikavälillä" 

Hinnat: Fysiikkavalmennus kerta 50,-