• Hiking WorkShop - Vaelluskoulu

  Pikakurssi.
  Olosuhteet matalan ja keskitason vuoristossa. Kahden kerran pikakoulutus, joista ensimmäinen kerta on teoriaa. Toinen kerta on käytännön ohjattu päivävaellus.

  Teemat: Suunnittelu, valmistautuminen, asianmukaiset varusteet, olosuhteet, suunnistaminen, turvallisuus ja parhaat reitit.
  hinta: 85 €

  Kouluttajana toimii: Rami Kääriäinen

  Ilmoittautumiset: gransenderista@gmail.com

 • Harjoitusohjelma & fysiikkavalmennus fysioterapeutilta

  Vaellustavoitteista totta! Haaveiletko vaeltavasi pyhiinvaellusreittiä, tai haluatko valloittaa lähivuoren? Kuinka nauttia polusta ilman jalkaongelmia, kuinka valmistaudut polkuun ennaltaehkäisevästi- ilman nivelongelmia tai hengitys- ja verenkirtoelinten ongelmia. Kuinka jaksat loppuun saakka, ilman terveydellisiä riskejä. Tehdään tavoitteista totta. Fysioterapeuttina harjoitusohjelman lisäksi tuki-ja liikuntaelin ongelmatkin ovat monesti voitettavissa, turvallisesti.

  Tarpeenmukaan räätälöity:
  Fysioterapeutin kuntotestaus, alaraajatutkimus ja yksilöllinen harjoitusohjelma, jalkojenhoito-opastus, kompressiosukat ja vaatteet sekä yksilölliset VAELLUS-tukipohjalliset, sekä kenkäohjeet.

 • Nettivalmennus

  Vaelluskoulu netissä! Tämä kurssi on tarkoitettu oppimaan syvemmin vaeltamisen ja patikointiin vaadittavat taidot, varusteet, ensiavun ja turvallisuuden baja-media montana eli matalan-ja keskitason vuoristossa vaeltamiseen, espanjan normien mukaisesti. Vaelluskoulu valmennus tapahtuu internetissä, voit omalta koneeltasi helposti osallistua kurssille!

  Varaa omasi!
  gransenderista@gmail.com