Gran Senderista -SuurVaeltaja Rami Kääriäinen

Gran Senda De Malaga (GSM)

Olen vaeltanut virallisesti  ENSIMMÄISENÄ MAAILMASSA Malagan suurvaellusreitin, GR249 Gran Senda de Malaga, 670km 35 päivää, 35 etappia  4.8. -7.9.2017 keräten Credencial- passiin leimat matkasta, vieläpä elokuun kuumissa olosuhteissa ja yksin. Sain "Suurvaeltaja" -tunnustuksen Gran Senderista- Diputacion de Malagan Ympäristövirastolta, jossa minulla on nyt hyviäystäviä ja mahtavia ammattilaisia. Vaelluksen aikana syvensin tuntemusta paikalliseen sisäiseen Malagan provinssin pikkukyliin, ihmisiin ja ammattimaisten palveluiden tarjoajiin.

Ammattivaeltajan ja fysioterapeuttina vaellus sujui tietenkin ongelmitta, olin erittäinhyvin valmistautunut ja minimoinut kaikki riskit. Toteutettu kestävyyskunto, sekä alaraajojen harjoitusohjelma, sekä yksilölliset vaellustukipohjalliset vaellussaappaissa toimivat hyvin, samoin jalkojen huolto. Palautuminen oli lähes täydellistä ja optimissa, kompressio vaatteiden ansiosta.

Lisätietoja Gran senda de Malaga vaelluksesta saa minulta. HUOM! EI ole suositeltavaa mennä yksin, EIKÄ kesäaikaan vaeltamaan näissä kuumissa olosuhteissa!   

Tässä linkki Blogiin jossa kertomukseni 35päivän vaelluksesta, klikka:

Gransenda de Malaga etapa 1-10

 

Gransenda de Malaga etapa 11-35

 

Click: FysioRami - Colaborador de  Gran Senda De Malaga 

Klikkaa: FysioRami - Yhteistyössä Gran Senda De Malagan kanssa