PODOLOGÍA DEPORTIVA

Valoración, diagnóstico y tratamiento de las afecciones del pie en el deportista. Especialistas en métodos preventivos y de tratamiento en patologías deportivas, mediante calzado u órtesis plantares.

  • Estudio Biomecánico de la Pisada: análisis estático y dinámico de la huella plantar, la distribución de presiones en el pie y la funcionalidad de las articulaciones del miembro inferior.

  • Órtesis plantares (Plantillas): tras un estudio exhaustivo de la morfología de la pisada, se confeccionan plantillas personalizadas que garanticen una mejora en la distribución de presiones en el pie y cinética global del paciente.

 

Beneficios del uso de órtesis plantares o plantillas personalizadas:

Efecto terapéutico en el tratamiento del pie, en la corrección postural, en la prevención de lesiones y en la mejora del rendimiento físico.

 

Tukipohjalliset ja ajaraajojen tutkimus

SIDAS on korkealuokkainen menetelmä jalan virheasentojen ja kuormituksen tutkimiseksi ja yksilöllisten, toiminnallisten tukipohjallisten valmistamiseksi. Järjestelmän ovat kehittäneet ranskalaisetortopedit ja liikuntatieteen ammattilaiset.

Fysioterapeutti tekee kokonaisvaltaisen fysioterapeuttisen tutkimuksen ja tämän pohjalta hän ohjaa tarvittaessa aktivoivat harjoitteet ja valmistaa toiminnalliset tukipohjalliset. Materiaalivaihtoehtoja on useita, joista yksilölliset tukipohjalliset valmistetaan. Materiaalien ja hoitolinjauksen valinta tapahtuu tutkimuksen yhteydessä:

millainen vaiva, missä esiintyy, mitä tehdessä jne. Perusteellisen tutkimuksen avulla pyritään löytämään tehokas ja toimiva ratkaisu, jotta asiakkaan toiveet tulisivat huomioiduiksi ja ratkaisu olisi lääketieteellisesti mahdollisimman optimaalinen, kuitenkaan unohtamatta asiakkaan tarpeita.

 

SIDAS-järjestelmä on lähtenyt liikkeelle siitä tosiasiasta, että jokainen jalka on erilainen. Siksi vain yksilöllisesti valmistettu pohjallinen antaa jalalle parhaan mahdollisen tuen. Myös materiaali vaikuttaa onnistuneeseen lopputulokseen:

SIDAS-pohjallisaihiot ovat dynaamisia ja toiminnallisia; ei pyritä vain tukemaan, vaan myös ohjaamaan ja aktivoimaan. Korkealuokkaiset, lämpömuovailtavat materiaalit mahdollistavat tarkan ja nopean työstön. Jo valmiiksi tehtyjä pohjallisia on myös mahdollista muokata jälkeenpäin. Materiaalit ovat eripaksuisia käyttötarkoituksen mukaan. Kaikki materiaalit ovat vesipestäviä.

Käyttö ja Hyödyt:

- Alaraajan rasituskivut/vammat

- Suorituksen tehostaminen

- Laatua ja MUKAVUUTTA jaloille

 

Katso video laadukkaista SIdas tukipohjallisista (since1975)  tästä

Katso kuinka tukipohjalliset valmistetaan tästä

Katso mitä on Alaraaja fysioterapia ja tukipohjallisarvio tästä